Med søke-API fra 1881 forenkler du hverdagen, tjener mer penger og gir en bedre brukeropplevelse!

Vi tilbyr oppslag mot vår database som vil forenkle hverdagen vesentlig for deg som kunde og dine brukere. Driver du eksempelvis en nettbutikk kan dine brukere enkelt basert på innlegging av sitt telefonnummer slippe å måtte registrere alle detaljer om seg selv. Er du systemleverandør av nettbutikker kan du rulle ut denne løsningen til utvalgte eller alle dine nettbutikker!

Med 9,3 millioner oppføringer og 100.000 oppdateringer i døgnet, regnes databasen til Digitale Medier 1881 for å være Norges beste på navn, nummer og adresser.

"

"

Driver du nettbutikk kan dine brukere enkelt basert på innlegging av sitt telefonnummer slippe å måtte registrere alle detaljer om seg selv. Dette blir automatisk og umiddelbart utfylt via vårt søke API.

Nettbutikk

Systemleverandør

Som tilbyder av nettbutikker er det viktig at du kan levere løsninger som forenkler hverdagen til både brukerne og eierne av nettbutikkene. Vår løsning kan skaleres i stort omfang og du får godt kontroll på hvordan API’et utnyttes i den enkelte nettbutikk. Dette er nærmest et "must" å kunne tilby. Ta kontakt for et godt tilbud.

Eksempel på bestillingsskjema i nettbutikk

Dette skjemaet kunne være plassert i din nettbutikk for at dine kunder enkelt kan fylle ut adresseinformasjon.


Legg inn ditt telefonnummer og prøv selv!

La sentralbordet se hvem som ringer før de svarer, informasjonen kan også integreres/videresendes inn i andre systemer. 

Sentralbord

Ditt CRM system kan automatisk oppdatere kundekort med data fra 1881 med et enkelt tastetrykk.

CRM

Øvrige mulighetsområder

Noen av våre fornøyde kunder

Vi priser tjenesten basert på antall oppslag, og har en fast lav minimumskostnad. Ta kontakt med oss for et pristilbud og muligheten for å teste ut API’et. Dokumentasjon finner du på 

https://www.api1881.no/.

Avtalevilkår og priser

Utvid dine systemer med data fra 1881.no

Tjenesten kan benyttes på en rekke områder, det være seg som integrasjon i nettbutikk, eller på sentralbord & callcentre, eller i forbindelse med utfylling av informasjon i CRM, ERP og regnskapssystemer. 1881 har en rekke fornøyde kunder på søke API’et i flere ulike bransjer og sektorer.

Søke API’et inneholder informasjon om både privatpersoner og bedrifter, og har samme omfang og oppdateringsfrekvens som 1881 sin hoveddatabase.